Piia Kätevän emännän tekeleistä lähetti minulle kaksikin vinkkiä pullien täytteiksi.
Perinteinen ns. puolen litran pullataikina (=1/2 litraa nestettä taikinaan)
Täyte 1 (dallaspulla)
150g maitorahkaa
150g voita
1½ dl sokeria
½ dl vaniljakreemijauhetta
Pehmitä voi ja sen jälkeen lisää täytteen loput aineet ja sekoita
tasaiseksi.
Täyte laitetaan kaulitun taikinalevyn päälle ja kääritään rullalle. Rullasta
leikataan "kiekkoja".
Täyte 2 (kaneli-voisilmäpulla)
50g pehmeää voita
2 tl kanelia
½ dl fariinisokeria
Leivotaan pyöreitä pullia. Pulla voidellaan kohottamisen jälkeen, painetaan
sormella kuoppa pullaan, johon lisätään n. 1 tl täytettä. Lisäksi vielä
sokeria tai raesokeria pullan pinnalle.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.