Vaaleanpunainen nonparelli muisti meitä herkullisella korvapuustiohjeella. Ohjeessa on jopa vaihekuvat!

Korvapuustit
n. 30-40 kpl
 
Taikina
Mikä tahansa puolen litran pullataikina
Täyte
100 g margariinia
1 dl sokeria
1 ½ rkl kanelia
Voiteluun
1 muna
Pinnalle
raesokeria
 
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen tuorehiiva. Jos käytät kuivahiivaa, lämmitä maito hieman enemmän, noin 42 asteeksi. Jos käytät kuivahiivaa, sekoita hiiva pieneen määrään jauhoja. Sekoita maidon joukkoon sokeri, suola, kardemumma ja muna. Lisää osa jauhoista (johon sekoitettu kuivahiiva). Lisää loput jauhot vähän kerralla. Lisää lopuksi taikinaan pehmeä rasva. Vaivaa taikina huolellisesti, kunnes se on kimmoisa ja irtoaa käsistä ja kulhon reunoista. Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa ilmakuplat pois. Jaa pullataikina kahteen osaan. Kaaviloi taikinapala suorakaiteenmuotoiseksi levyksi (n. 30x50 cm). Sivele pinnalle puolet pehmennetystä margariinista. Sekoita keskenään sokeri ja kaneli. Ripottele puolet seoksesta levyn päälle. Kääri levy pitkältä sivulta rullaksi. Jätä saumakohta pöytää vasten. Leikkaa rulla vinoittain noin 15–20 palaan. Nosta palat pystyyn kapeampi puoli ylöspäin. Paina peukalolla kapea kärki alas. Nosta korvapuustit uunipellille leivinpaperin päälle. Leivo vielä toinen taikinapala samalla tavalla. Anna korvapuustien kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia. Voitele kohonneet puustit munalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 10 minuuttia.